Zdravlje i sigurnost naših korisnika i zaposlenika naš su glavni prioritet. Pomno pratimo epidemiju koronavirusa (COVID-19) i pridržavamo se smjernica vlade, kao i lokalnih i globalnih zdravstvenih tijela o pravilnom sprečavanju i upravljanju ovim problemom.

U Almeria Centru te svim našim objektima provodimo mjere zaštite i opreza.
U skladu s dobrim primjerima društveno odgovornog poslovanja, molimo zakupce i posjetitelje da se pridržavaju uputa danih od strane HZZJ- a.

Prevencija koronavirusa

Pratimo pandemiju koronavirusa (COVID-19) i provodimo niz mjera predostrožnosti:
Povećana je učestalost i opseg svakodnevnog čišćenja i dezinfekcije poslovnih prostora, liftova te svih površina u zajedničkim prostorijama. Punktovi za dezinfekciju postavljeni su na svim ulazima. Kao prevenciju provodimo ograničenje kretanja vanjskih posjetitelja, isključivo u dogovoru sa zakupcima.

Pranje i dezinfekcija ruku ključni su za sprječavanje infekcije. Redovito dva puta dnevno čistite sve dodirne površine: radne površine, pametne i druge telefone, POS uređaje, tipkovnice i računala u skladu s uputama. U poslovanju kao zamjenu za sastanke koristite video-konferencije i maksimalno digitalizirajte svoje poslovne procese kako bi koronavirus u što manjoj mjeri utjecao na zdravlje svih sudionika i na uspješnost vaše tvrtke.

U redovitom smo kontaktu sa zaposlenicima i korisnicima naših poslovnih prostora u vezi mjera koje provodimo. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja obratite nam se na trius@trius.hr.