Petrius Centar najam poslovnog prostora

Sve što vam treba za uspješno poslovanje

Bez obzira imate li startup ili već etabliranu tvrtku, treba vam najam poslovnog prostora koji će vas nadahnuti i potaknuti kreativnost vaših zaposlenika, kao i ostaviti dobar dojam na vaše klijente. Mi u Petrius Centru znamo kako to postići, to je naš posao. Naši poslovni uredi za najam pružaju sve što vam treba – fleksibilnost, poticajno radno okruženje i atraktivnu lokaciju.
Svaki ured i poslovni prostor za najam u Petrius Centru moguće je potpuno individualizirati prema vašim željama i potrebama, a postoji i mogućnost zakupa zatvorenog i otvorenog skladišta, lokala i dodatnog garažnog prostora. Petrius Centar u potpunosti je osmišljen po mjeri modernog poslovnog čovjeka te je kao takav pogodan za razvoj svakog uspješnog poslovanja.

Petrius centar – zakup poslovnog prostora

  Najam poslovnih prostora – Coworking i networking

  Postoji i mogućnost dijeljenja poslovnog prostora u Petrius Centru, što je dobro za umrežavanje i smatra se milenijalskim oblikom poduzetništva. Ovaj sve popularniji oblik poduzetništva danas je izbor mnogih poslovnih ljudi zbog dodane vrijednosti koju donosi networking.

  Atraktivna lokacija i infrastruktura poslovnog prostora za najam

  Petrius Centar nalazi se u Radničkoj cesti, a nudi najam poslovnih prostora veličine od 25 m² do 1000 m². Posebno je atraktivna ponuda lokala Petrius Centra u prizemlju koji su pogodni kao izložbeni prostor i za obavljanje raznih uslužnih djelatnosti. Oni su veličine od 50 m² do 900 m². Skladišni prostori Petrius Centra dobro su povezani internim prometnicama i pristupačni za sve vrste vozila. Petrius centar raspolaže s 400 parkirnih mjesta, od čega je 280 mjesta u podzemnoj garaži, a 120 na otvorenom parkiralištu.

  Poslovni prostor danas više nije samo mjesto gdje se radi, već i način kako se radi. Mi u Petriusu urede za najam prilagođavamo vašim potrebama, tako da zaposlenici u njima mogu iskoristiti svoj puni potencijal i time ojačati vrijednost poslovanja.

  Pošaljite upit za najam poslovnog prostora, lokala ili skladišta te nas kontaktirajte na +385 (0)1 549 7106.