Terasa Almeria centra

Uz moderno stakleno pročelje Almeria centra smjestila se terasa novog kafića – Ally McBee. Nekoliko ugodno raspoređenih stolova te ukusni i osvježavajući napitci pravo su mjesto predaha usred radnog dana.

Redovite pauze pomažu jačanju profesionalnih odnosa. Odlazak na kavu može biti katalizator za opuštanje i mogućnost umrežavanja. Čak i ako ne pijete kavu, pauza znači puno više od šalice kave. Pauza je vrijeme za opuštanje kako bi se napunili energijom za ostatak radnog dana. Terasa kafića je poticaj za izlazak iz ureda radi promjene krajolika, što pomaže povećanju produktivnosti i relaksaciji.

Jeste li znali da kultura kave ima stvarnih koristi i na radnom mjestu?

Studije su pokazale da pijenje kave može pomoći u smanjenju stresa, poboljšati zadovoljstvo i održati zaposlenike budnima i koncentriranima.

Žamor razgovora i zvuk pozadine omiljenog kafića za mnoge od nas zvučna je slika radnog dana.
Iskoristite priliku i posjetite novu terasu Almeria centra gdje ćete pronaći pravi spoj ležernog i profesionalnog okruženja. Odmaknite se od posla i pozovite suradnike na pauzu na otvorenom. Poznanstva stvaraju jak tim, koji će dobro surađivati, stvarati pozitivnu atmosferu ​​i podržavati se u novim izazovima.

Kvalitetna prometna povezanost Almeria centra prednost je za poslovne sastanke iz bilo kojeg dijela grada.
Ako ste ikada poželjeli provjeriti poslovne prostore za najam Almeria centra, ovo je dobra prilika! Svratite na kavu u Almeria centar i pogledajte ponudu.