najam poslovnog prostora trius

U našim modernim uredskim prostorima za najam možete očekivati dizajnerske detalje, otvorene planove, motivacijsku okolinu, ugostiteljske usluge i – već od prvog koraka – bujno zelenilo. Suvremene prostore za najam Almeria Centra i Petrius Centra odlikuje energija poslovnosti i ugode. Zelenilo prostora transformira uobičajeno radno okruženje u nešto živo i relaksirajuće.
Prednosti suživota s biljkama uistinu su velike: podižu koncentraciju i smanjuju stres, pročišćuju zrak, a brigu o njima mnogi uspoređuju s meditacijom.

Biljke transformiraju našu okolinu

Oplemenjivanje interijera biljkama apsolutni je trend, ali tu nije kraj biofilnog dizajna. Cilj biofilnog koncepta dizajna uredskih interijera povezivanje je urbanih, suvremenih prostora sa prirodom. Fokusiran je na poboljšanje fizičkog i mentalnog zdravlja te povećanje produktivnosti u svakodnevnom radnom okruženju.

Sve prednosti ureda za najam u centru Zagreba

U svakom Trius poslovnom prostoru za najam pronaći ćete:

  • Moderno dizajnirane prostore za najam koji potiču produktivnost i fokus svih zaposlenika. Zelenilo, prirodno svjetlo i prostrani uredi kvaliteta su naših poslovnih prostora u centru Zagreba. Ovi detalji ne pomažu samo produktivnosti već pridonose ugodnijem osjećaju u radnoj okolini: studije pokazuju kako svjetlost na radnom mjestu poboljšava koncentraciju, a biljke i zelenilo okoline smanjuju razinu stresa i negativne osjećaje.
  • Podršku svim korisnicima naših poslovnih prostora za najam.
  • Tehnologiju koja omogućuje nesmetano obavljanje svakodnevnih poslova.
  • Dvije moderno opremljene konferencijske dvorane za najam. Multifunkcionalne dvorane su različitih veličina koje udovoljavaju svim potrebama vaših timova.
  • Izvrsna lokacija poslovnih prostora za najam. Almeria Centar u samom središtu poslovnog dijela Zagreba, te Petrius Centar na istočnom gradskom ulazu za najbrži pristup industrijskoj zoni i centru grada.
  • Moderno zeleno opremljeni ulazni prostori te signalizacija koja pomaže snalaženju vaših klijenata i kupaca. Pozitivno zeleno okruženje stvara privlačnu i stimulativnu radnu okolinu za produktivniji rad.

Kontaktirajte nas na +385 (0)1 549 7106 ili e-mail trius@trius.hr te razgledajte ponudu poslovnih prostora za najam.