Izjava o privatnosti

Trius d.o.o., kao vlasnik stranice www.trius.hr, Izjavom o privatnosti dokazuje brigu o privatnosti svojih korisnika, te Vas molimo da Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali na koji način koristimo i štitimo Vaše osobne podatke na našoj web stranici. Ova Izjava opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od Vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke.

Moguće je posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u svrhu kvalitetnijeg poslovanja. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Korištenje Vaših osobnih podataka

Podatke dobivene o Vama koristimo u jednu ili više navedenih svrha:

  • Radi poboljšanja naše web stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja);
  • Radi uspostave primarnog kanala komunikacije s vama;
  • Radi povremenog slanja e-poruka (koje se tiču povremenog primanja vijesti (ako to želite), ažuriranja, informacija o sličnim uslugama, itd.);

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici:

  • Automatski prikupljamo informacije, što je standardno za svaku stranicu na internetu.
  • Korištenjem naše web stranice, putem kolačića, moguć je uvid u Vašu IP adresu, vrstu preglednika, vrijeme pristupa i adrese internetskih stranica, lokaciju (državu), informacije o vašim aktivnostima na našoj internetskoj stanici (na primjer stranice koje posjećujete, proizvodi koje pregledavate.

Sigurnost Vaših osobnih podataka

Trius d.o.o. ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim osobama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Trius d.o.o. može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima u  svrhu poboljšavanja poslovne  funkcionalnosti. Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada vaših osobnih podataka.

Internetske stranice štite vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe ili odavanja.

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

Za sva pitanja vezana uz privatnost podataka, molimo Vas da nam se javite na trius@trius.hr.