Pozovite svoje poslovne partnere na domjenak u Almeria centar!

Najam konferencijske dvorane Almeria centar

Almeria centar, uz mogućnost najma poslovnih prostora, pruža mogućnost najma multifunkcionalnih dvorana za vaš događaj. Nadmašite očekivanja i kreirajte atmosferu izvrsnosti!

Impresionirajte poslovne partnere i klijente najmom pravog prostora za vaša događanja. Fleksibilnost Male i Velike dvorane Almeria centra omogućuje prilagodbu prostora različitim namjenama. Male intimne prezentacije i velike konferencije uz dva prostrana predvorja pogodna za svečane božićne i druge domjenke. Samo ove godine ugostili smo konferencije vezane za nove trendove u poslovanju, start-up konferencije, predstavljanja novih proizvoda na tržištu, radionice, turističke prezentacije i manja poslovna okupljanja.

Konferencijske dvorane Almeria centra u Zagrebu kreirane su za poslovne ljude željne zabave, ali i novih poslovnih prilika.

Hi-tech podrška i atraktivan izgled konferencijskih dvorana za najam

Od seminara, radionica ili ugodnog druženja u Almeria centru pronalazimo načine kako to ostvariti.

Velika hi-tech dvorana Almeria centra opremljena je modularnim namještajem i kapaciteta preko 200 sjedećih mjesta. Dvorana ima direktnu vezu sa Almeria barom pa posjetitelji mogu u neformalnom okruženju izmjenjivati informacije. Savršen prostor za evente, prezentacije, predavanja, konferencije, male modne revije i zabave. 

U poslovnom centru Zagreba prikladno je smještena i Mala dvorana Almeria centra. Mala konferencijska dvorana nalazi se na prvom katu i može smjestiti do 50 sudionika. Sadrži kompletnu multimedijalnu opremu, bežične mikrofone, zvučnike, projektor i mogućnost snimanja ili prijenosa vašeg događaja putem raznih vrsta video-linkova. Odlično prilagođena za sastanke i prezentacije, povezana sa VIP lobbyjem pogodnim za catering.

Imate li ideju za događaj? Kontaktirajte nas putem kontakt forme ili na +385 (0)1 549 7106.

Velika i Mala dvorana Almeria centra za najam

    Najjači prostori za event u Zagrebu

    Pametno dizajnirani prostori Almeria Centra za promocije, božićne večere i evente nude individualna rješenja za sve vaše potrebe. Od velikih radionica do intimnih prezentacija naše multifunkcionalne dvorane učiniti će vaš događaj nezaboravnim. U ugodnom prostoru Vaši će se gosti osjećati motivirani za druženje i suradnju, uz izdvojeni prostor za pauzu i finger food specijalitete.

    Nije potrebno biti korisnik Almeria centra kako bi koristili sve pogodnosti, ali ćete nakon ugodnog eventa u jednoj od naših konferencijskih dvorana to možda i postati.

    Javite nam željene datume, pošaljite pozivnice, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Naši poslovni prostori za najam organizirani su dovoljno svestrano kako bi se lako transformirali za sve posebne događaje.